Activitats

 

  • Activitats de mobilització com ara els tancaments del 2004 a la Catedral i a l’església del Pi, els tancaments del 2005 i innombrables manifestacions; participació en l'Assemblea per la Regularització Sense Condicions i la REDI a escala estatal, en el camí marcat per les grans mobilitzacions als EUA, que van desembocar en “un dia sense immigrants”.
  • Activitats de trobada com ara les festes interculturals pròpies i dels altres, cicles de cinema formatiu, activitats de teatre, un grup d'audiovisuals, sortides de descoberta de Catalunya, xerrades a associacions i a escoles.
  • Activitats de capacitació, inclusió i orientació com ara els cursets d’acollida, de llengua catalana i castellana (dimarts i dijous) i les xerrades i permanències sobre orientació sociolaboral i estrangeria (dimecres); participació en la Plataforma en Defensa de la llengua.
  • Activitats de potenciació dels drets i de l’autoestima del poble amazic, de la seva llengua i la seva cultura, amb participació en l'Assemblea Amaziga de Catalunya (AGRAW), en les activitats de la “primavera amaziga”, en les accions de denúncia de les injustícies que pateix el poble amazic, en l'impuls d’un grup de música i en l’organització de cursets en llengua amaziga per a immigrants i autòctons, tot donant suport a qualsevol projecte de millora de la situació a l’Amazígia.
  • Ara mateix centenars d’immigrants són tancats a centres d’internament per ser expulsats violentament, mentre d’altres esperen mesos i mesos per renovar papers o per portar la família. La discriminació es la norma en l'accés a l'habitatge, a la feina...